sport klub 2 uzivo prenos

Sport Klub 2 Uživo LIVE prenos

Oprez: video player ima reklame koje nisu naše i ne možemo uticati na njih!
play-in-vlc

Sport Klub 2 TV program

Na ovoj stranici možete pratiti uživo Sport Klub 2 kanal direktno u veb pregledaču (Browser) bez potrebe da instalirate bilo koji dodatak ili program. Arena Sport 1 uživo online možete pratiti preko računara (PC i Mac) kao i preko mobilnih uređaja iOS i Android. Koristi se HTML5 tako da će raditi na svim uređajima isto bez problema.

U ponudi su još neki popularni EXYU TV kanali, a listu vidite sa strane pod stavkom “TV Uživo kanali“. Kliknite na TV kanal koji želite i sačkejte da se učita.

Da biste gledali bez kočenja (seckanja) potrebno je da imate brzinu interneta makar 5Mbps i stabilnu internet konekciju. Ukoliko koristite mobilne podatke (megabajte) pazite da ne prekoračite limit koji imate. Da izmerite brzinu svoje internet konekcije, otvorite OVAJ ALAT, kliknite “Go” i sačekajte koji sekund da se testiranje završi. Ovaj alat za merenje brzine možete koristiti i na mobilnom i na računaru, i nije potrebno ništa dodatno instalirati.

O Sport Klub 2 kanalu

Sport Klub je skup sportskih kanala koji se emituju putem IPTV-a i satelita u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i Srbiji. Emituje različite vrste sportova kao što su: fudbal, košarka, tenis, moto sport, hokej, rukomet, američki fudbal. Vlasnik televizijskog kanala je United Group, koja posjeduje televizijske kanale Nova TV, Doma TV, N1 i Fight Channel.

Sport Klub kanali uključuju utakmice popularnih fudbalskih liga kao što su Engleska Premijer liga, Španska Primera Liga, Turski Super Lig, Ukrajinska Premijer Liga i Rumunska Liga 1. Emisije se takođe izdaju za FIFA i UEFA reprezentativna takmičenja, a 2020. godine vlasnici su prava na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Košarkaške lige emituju NBA i Evroliga. Tu su i teniski turniri Masters 1000 i ATP 500 kao i Vimbledon, Moto GP trke i utakmice NFL lige.

Prvo ime programa bio je „Sportski klub“, a od 22. septembra 2013. godine, u okviru promene imena i vizuelnog identiteta, program je dobio naziv SK 1 (Sportski klub 1), dok je ostatak programa podeljen na SK 2, SK 3, SK 4, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK Golf i SK HD. Kanal je u potpunosti lokaliziran na hrvatski jezik za područje Hrvatske i srpski za područje Srbije. Izvor: Wikipedia.