rts-2-uzivo

RTS 2 Uživo LIVE prenos

play-in-vlc

RTS 2 TV program

Na ovoj stranici možete pratiti uživo RTS 2 TV kanal direktno u veb pregledaču (Browser) bez potrebe da instalirate bilo koji dodatak ili program. O2 TV uživo online možete pratiti preko računara (PC i Mac) kao i preko mobilnih uređaja iOS i Android. Koristi se HTML5 tako da će raditi na svim uređajima isto bez problema.

U ponudi su još neki popularni EXYU TV kanali, a listu vidite sa strane pod stavkom “TV Uživo kanali“. Kliknite na TV kanal koji želite i sačkejte da se učita.

Da biste gledali bez kočenja (seckanja) potrebno je da imate brzinu interneta makar 5Mbps i stabilnu internet konekciju. Ukoliko koristite mobilne podatke (megabajte) pazite da ne prekoračite limit koji imate. Da izmerite brzinu svoje internet konekcije, otvorite OVAJ ALAT, kliknite “Go” i sačekajte koji sekund da se testiranje završi. Ovaj alat za merenje brzine možete koristiti i na mobilnom i na računaru, i nije potrebno ništa dodatno instalirati.

O RTS 2 TV kanalu

RTS 2 nema visok prosečan broj gledalaca, osim kada se na njemu ne emituju specijalne skupštinske debate ili veliki sportski događaji. Od važnih sportskih događaja koje emituje RTS 2 ubrajaju se Liga šampiona, Gren slem turniri, Svetska prvenstva u mnogim sportovima kao i Olimpijske igre. RTS 2 takođe je emitovao i Letnje olimpijske igre 2008. godine u Pekingu i Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. Emitovanje je počelo 31. decembra 1971, pod imenom TVB 2. RTS 2 prva je jugoslovenska televizija koja se emituje u boji.

Radio-televizija Srbije (RTS) je nacionalna medijska kuća u Srbiji, pod današnjim imenom osnovana 1. januara 1992. godine. Krajem 2005. godine RTS počinje transformaciju u medijski javni servis Srbije. Ponovnim uvođenjem pretplate (ukinuta 2001.) i oslobađanjem od budžetskog finansiranja, stvaraju se ključni uslovi za njenu transformaciju. RTS je punopravan član Evropske Radiodifuzne Unije (European Broadcasting Union). Izvor: Wikipedia.