rts-1-uzivo

RTS 1 Uživo LIVE prenos

Ako stream ne radi ili koči, ovde možete pronaći RTS 1 VLC linkove.

RTS 1 TV program

Na ovoj stranici možete pratiti uživo RTS 1 TV kanal direktno u veb pregledaču (Browser) bez potrebe da instalirate bilo koji dodatak ili program. RTS 1 uživo online možete pratiti preko računara (PC i Mac) kao i preko mobilnih uređaja iOS i Android. Koristi se HTML5 tako da će raditi na svim uređajima isto bez problema.

U ponudi su još neki popularni EXYU TV kanali, a listu vidite sa strane pod stavkom “TV Uživo kanali“. Kliknite na TV kanal koji želite i sačkejte da se učita.

Da biste gledali bez kočenja (seckanja) potrebno je da imate brzinu interneta makar 5Mbps i stabilnu internet konekciju. Ukoliko koristite mobilne podatke (megabajte) pazite da ne prekoračite limit koji imate. Da izmerite brzinu svoje internet konekcije, otvorite OVAJ ALAT, kliknite “Go” i sačekajte koji sekund da se testiranje završi. Ovaj alat za merenje brzine možete koristiti i na mobilnom i na računaru, i nije potrebno ništa dodatno instalirati.

O RTS TV kanalu

RTS 1 je prvi televizijski program ikada emitovan na teritoriji Srbije. RTS 1 je počeo sa emitovanjem 23. avgusta 1958. godine pod imenom Televizija Beograd, kao deo Jugoslovenske radio-televizije (JRT). Kada je 31.12.1971. pokrenut Drugi program TVB-a, novo ime Prvog programa bilo je TVB 1, a sadašnje ime ovaj kanal dobio 1.1.1992. kada je nastala Radio-televizija Srbije.

Radio-televizija Srbije (RTS) je nacionalna medijska kuća u Srbiji, pod današnjim imenom osnovana 1. januara 1992. godine. Krajem 2005. godine RTS počinje transformaciju u medijski javni servis Srbije. Ponovnim uvođenjem pretplate (ukinuta 2001.) i oslobađanjem od budžetskog finansiranja, stvaraju se ključni uslovi za njenu transformaciju. RTS je punopravan član Evropske Radiodifuzne Unije (European Broadcasting Union). Izvor: Wikipedia.