pink tv online uzivo

Pink Uživo LIVE prenos

Oprez: video player ima reklame koje nisu naše i ne možemo uticati na njih!
play-in-vlc

Pink TV program

Na ovoj stranici možete pratiti uživo Pink 1 kanal direktno u veb pregledaču (Browser) bez potrebe da instalirate bilo koji dodatak ili program. Pink uživo online možete pratiti preko računara (PC i Mac) kao i preko mobilnih uređaja iOS i Android. Koristi se HTML5 tako da će raditi na svim uređajima isto bez problema.

U ponudi su još neki popularni EXYU TV kanali, a listu vidite sa strane pod stavkom “TV Uživo kanali“. Kliknite na TV kanal koji želite i sačkejte da se učita.

Da biste gledali bez kočenja (seckanja) potrebno je da imate brzinu interneta makar 5Mbps i stabilnu internet konekciju. Ukoliko koristite mobilne podatke (megabajte) pazite da ne prekoračite limit koji imate. Da izmerite brzinu svoje internet konekcije, otvorite OVAJ ALAT, kliknite “Go” i sačekajte koji sekund da se testiranje završi. Ovaj alat za merenje brzine možete koristiti i na mobilnom i na računaru, i nije potrebno ništa dodatno instalirati.

O Pink TV kanalu

Pink televizija (poznata kao Pink TV ili samo Pink) srpska je televizijska mreža osnovana 16. septembra 1994. godine u vlasništvu Pink međunarodne kompanije. Sedište mreže nalazi se na adresi Neznanog junaka 1, Beograd.

Televizija nosi isti naziv kao i Radio Pink, osnovan 1993. godine, koji je predstavljao početni projekat kompanije. Na početku se pažnja obraćala na serije i filmove strane produkcije i domaće zabavne emisije, da bi se posle 2000. godine okrenuli proizvodnji i produkciji domaćih televizijskih serija, kao i stvaranju informativne redakcije. Pink je takođe poznat pod nazivom „Ružičasta televizija” što označava prevod sa engleskog.

Pink predstavlja prvu domaću televiziju čiji se program sadržao od isključivo zabavnog karaktera. Takođe, vodi se kao televizija koja je prva uvela razne promene što se tiče dizajna, ali i samog programa od kog se sastoji. Od 2012. godine, uvodi novi vizuelni identitet koji podrazumeva i novi logo, kao i redizajn programa. Izvor: Wikipedia.