parovi-uzivo-online

Parovi Uživo LIVE prenos

Na ovoj stranici možete pratiti uživo Parove direktno u veb pregledaču (Browser) bez potrebe da instalirate bilo koji dodatak ili program. Parove online možete pratiti preko računara (PC i Mac) kao i preko mobilnih uređaja iOS i Android. Koristi se HTML5 tako da će raditi na svim uređajima isto bez problema.

U ponudi su još neki popularni EXYU TV kanali, a listu vidite sa strane pod stavkom “TV Uživo kanali“. Kliknite na TV kanal koji želite i sačkejte da se učita.

Da biste gledali bez kočenja (seckanja) potrebno je da imate brzinu interneta makar 5Mbps i stabilnu internet konekciju. Ukoliko koristite mobilne podatke (megabajte) pazite da ne prekoračite limit koji imate. Da izmerite brzinu svoje internet konekcije, otvorite OVAJ ALAT, kliknite “Go” i sačekajte koji sekund da se testiranje završi. Ovaj alat za merenje brzine možete koristiti i na mobilnom i na računaru, i nije potrebno ništa dodatno instalirati.

O Parovima

Parovi srpski je rijaliti-šou čiji je tvorac Predrag Ranković. Šou je premijerno emitovan od 24. decembra 2010. godine na Hepiju i odmah je dostigao ogromnu gledanost. Šou takođe sadrži 24-časovni direktan prenos, u kom bi obožavaoci mogli videli vilu u bilo kom trenutku.

Prvobitno emitovan između 2010. i 2019. godine, šou je pratio brojne takmičare, koji su duže vreme izolovani od spoljnog sveta u vili napravljenoj po meri. Svake nedelje jedan od takmičara bude eliminisan javnim glasanjem, a poslednji preostali takmičar osvaja novčanu nagradu.

Hepi je tokom leta 2018. godine najavio početak izgradnje građevinskog kompleksa u kom bi se odvijao naslednik šoua Parovi, koji će se emitovati od septembra 2019. godine. Građevinski kompleks u kom bi se novi rijaliti-šou odigravao, sličiće onom prisutnom u šouu Zadruga. Dana 13. jula 2019. godine, nakon skoro devet godina emitovanja, završio se rijaliti-šou Parovi.