o2-tv-online-gledanje

O2 TV Uživo LIVE prenos

play-in-vlc

Na ovoj stranici možete pratiti uživo O2 TV kanal direktno u veb pregledaču (Browser) bez potrebe da instalirate bilo koji dodatak ili program. O2 TV uživo online možete pratiti preko računara (PC i Mac) kao i preko mobilnih uređaja iOS i Android. Koristi se HTML5 tako da će raditi na svim uređajima isto bez problema.

U ponudi su još neki popularni EXYU TV kanali, a listu vidite sa strane pod stavkom “TV Uživo kanali“. Kliknite na TV kanal koji želite i sačkejte da se učita.

Da biste gledali bez kočenja (seckanja) potrebno je da imate brzinu interneta makar 5Mbps i stabilnu internet konekciju. Ukoliko koristite mobilne podatke (megabajte) pazite da ne prekoračite limit koji imate. Da izmerite brzinu svoje internet konekcije, otvorite OVAJ ALAT, kliknite “Go” i sačekajte koji sekund da se testiranje završi. Ovaj alat za merenje brzine možete koristiti i na mobilnom i na računaru, i nije potrebno ništa dodatno instalirati.

O O2 TV kanalu

O2 televizija (stilizovano O2.TV) je srpska televizijska stanica koja je 11. septembra 2017. nasledila Televiziju B92. Ova televizija je sa duhom mlade publike i promoviše moderne, zabavne i visoko-energetske programe.

B92 se transformisala u O2 11. septembra u 18:30. Nakon toga su počele Vesti u studiju veličine 280 kvadratnih metara. Posle Vesti usledio je kviz Stolice Srđana Dinčića, a odmah potom i serija Lud, zbunjen, normalan. U 20:00 počela je britanska serija Top Gir. U 21:00 počela je bugarska kriminalistička serija Balkanska mafija. Izvor: Wikipedia.