nova-tv-uzivo-online-prenos

Nova TV Uživo LIVE prenos

Nova TV program

Na ovoj stranici možete pratiti uživo Nova TV kanal direktno u veb pregledaču (Browser) bez potrebe da instalirate bilo koji dodatak ili program. O2 TV uživo online možete pratiti preko računara (PC i Mac) kao i preko mobilnih uređaja iOS i Android. Koristi se HTML5 tako da će raditi na svim uređajima isto bez problema.

U ponudi su još neki popularni EXYU TV kanali, a listu vidite sa strane pod stavkom “TV Uživo kanali“. Kliknite na TV kanal koji želite i sačkejte da se učita.

Da biste gledali bez kočenja (seckanja) potrebno je da imate brzinu interneta makar 5Mbps i stabilnu internet konekciju. Ukoliko koristite mobilne podatke (megabajte) pazite da ne prekoračite limit koji imate. Da izmerite brzinu svoje internet konekcije, otvorite OVAJ ALAT, kliknite “Go” i sačekajte koji sekund da se testiranje završi. Ovaj alat za merenje brzine možete koristiti i na mobilnom i na računaru, i nije potrebno ništa dodatno instalirati.

O Nova kanalu

Nova TV hrvatska je televizijska mreža osnovana 28. maja 2000. godine i članica je portfolija grupacije Junajted medija. Predstavlja prvu komercijalnu televizijsku mrežu sa nacionalnom koncesijom u zemlji i od 2004. do 2018. godine bila je u potpunom vlasništvu Sentral juropijan midija enterprajzes. Godine 2018, Junajted grupa kupila je ovaj kanal kao i Doma TV.

S početkom emitiranja 2000. godine razvila je celovitu tehničku, organizacijsku, ljudsku i programsku infrastrukturu i postavila temelje moderne televizije u Hrvatskoj. Kao prva nacionalna komercijalna televizija, Nova TV je uložila u izgradnju, postavila i razvila odabrane mreže kako bi vlastitim resursima postigla dozu od 89 posto pokrivenih teritorija i 90 posto domaćinstava u Hrvatskoj.

Svoju strategiju razvoja novog kanala ova TV kuća je započela 2008. godine sa dečjim kanalom Mini TV i potpuno sinhronizovanim na hrvatski jezik koji se distribuira putem IPTV-a i kabla. Iste godine lansiran je i digitaliziran kanal Nova HD. Prvi specijalizirani zabavni kanal Doma TV pokrenut je u januaru 2011. godine, dok je međunarodni kanal Nova vorld namenjen hrvatskom iseljeništvu pokrenuo ove godine u martu. Nova TV danas emituje dva HD kanala: Nova HD i Doma HD, a mogu se naći kod domaćih kablovskih operatora. Wikipedia.