privremen-email

Kako napraviti email adresu za jednokratnu upotrebu?

Ukoliko morate da se registrujete na neki online servis pomoću email radi potvrde naloga, a znate da više nikada nećete koristiti taj servis, onda ne bi bilo loše da date privremenu umesto pravu email adresu.

Privremene email adrese traju određeni vremenski period, dok ne zatvorite sajt ili dok ne odlučiti da obrišete. Servisa ima mnogo, a u ovom članku ću predstaviti nekoliko popularnih.

1. temp-mail.org

Dovoljno je samo da otvorite sajt i generisaće vam se privremena email adresa. Videćete ispod i sanduče sa primljenim porukama koje se automatski osvežava. Ukoliko želite novu email adresu, kliknite na “Delete”. To će obrisati zauvek trenutnu email adresu i dodeliće vam novu.

2. tempail.com

Još jedan jednostavan servis. Čim otvorite sajt dobićete email adresu i videćete sanduče sa primljenim porukama. Ako želite novu adresu, kliknite “Delete”

3. 10minutemail

Ovaj servis će vam generisati email adresu i čuvati je 10 minuta, nakon toga zauvek se briše!

4. guerrillamail.com

Ovaj servis će vam takođe dodeliti privremenu email adresu čim otvorite sajt. Ukoliko želite da pošaljete poruku sa te email adrese, kliknite na “Compose”. Prijemno sanduče je na stranici “Email”. Pošta se osvežava svakih 10 sekundi automatski.