dark-reader-chrome

Dodatak za Chrome za one koji surfuju noću

Noćni mod je jedna od najtraženijih opcija od strane korisnika, ali nemaju svi sajtovi tamnu verziju. U slučaju da želite da surfujete noću svakako će vam na oko biti prijatnije da gledate taman sajt nego svetao.

Rešenje dolazi u vidu dodatka za Chrome pod nazivom “Dark Reader“. Ovaj dodatak će uključiti noćni mod na bilo kom sajtu koristeći napredne tehnologije.

“Powered by new Chrome engine features it uses special intellectual way to transform bright blinding stuff into eye relaxing, high contrast, deluminated, dark themed and just smart looking web-pages which are easy to read at night.”

Što bi u prostom prevodu značilo da dodatak vizuelno, pomoću naprednih mogućnosti koje nudi Chrome Engine, skenira veb stranicu i „pametno“ transformiše svetle delove u tamne.

Dakle, ovaj dodatak je must-have za sve koji vole tamnu temu i surfovanje noću.

Podešavanja

Svakako, dodatak ima dosta opcija koje se lako menjaju. Pa tako imate:

  • Brightness
  • Contast
  • Grayscale
  • Sepia
  • Vrsta fonta i linija oko slova

Pored tih podešavanja imate i podešavanja koja se tiču filtracije. Možete napraviti listu sajtovova na kojim samo će dodatak biti omogućen, ili listu sajtova na kojima samo neće. A za one koje zanima još više opcija, moguće je omogućiti Developer mod pa tu menjati opciju u JSON formatu.

Preuzmi za Chrome